JS Web Palvelut

laatutakuu

www-ratkaisut otsikkoJS Web Design:llä on pitkä ja lukuisien projektien kokemus nettisivujen ja muiden verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Mielestämme tärkeää Internet-sivuston onnistumisessa on paitsi laadukas lopputulos myös sujuva ja asiakkaalle helppo prosessi. Teknisesti ja ulkoasultaan korkealaatuiset Internet-sivut voivat tehostaa markkinointiviestintää keskeisille kohderyhmille merkittävästi. Siksi olemme antaneet sille laatutakuun.

Jokaisen projektimme tavoitteena on laadukas lopputulos ja tyytyväinen asiakas. Tästä huolimatta hinnoittelumme on aina ollut edullinen. Se tekeekin tuotteestamme järkevän ja houkuttelevan.

Suunnittelemme käyttäjäystävälliset ja laadukkaat internet-sivustot yrityksille, yhteisöille sekä julkiselle sektorille.

 

YlläpitopalvelutJS Web Design:in ainutlaatuiset ylläpitopalvelut ovat kokonaisratkaisu, joka varmistaa verkkopalvelujesi ajantasaisuuden ja toimivuuden kaiken aikaa. Voit valita joko CMS ylläpitojärjestelmän jolla voit päivittää itse sivustoasi tai JS Webin ylläpitopalvelun. Ylläpidossa huolehdimme sivuston kaikista päivityksistä ja muutoksista. Tämä palvelu perustuu läheiseen yhteistyöhön asiakkaan ja yhteishenkilömme välillä. Asiakkaanamme hyödyt osaamisestamme, sillä me voimme kartoittaa ja rakentaa parhaimman ylläpitoratkaisun kulloiseenkin tarpeeseen.

 

Liikemerkit & LogoLiikemerkki on yrityksen tai yhteisön imagon perusta. Hyvä liikemerkki muistetaan ja siihen luotetaan. Suunnittelemme ja toteutamme yksilöllinen ratkaisun joka pohjautuu yritys- tai tuotestrategiaasi siten, että liikemerkin herättämät mielleyhtymät vastaavat asetettuja tavoitteita.

 

Muut palvelutKorjaamme tietokoneesi, huolehdimme tietoturvasta ja virusten torjunnasta, järjestämme varmuuskopioinnit ja opastamme yleisesti tietokoneiden tehokkaaseen käyttöön. Tarjoamme helpon ja kustannustehokkaan tavan huolehtia tietoteknisten järjestelmien hoidosta ja toiminnasta jättäen näin asiakkaalle aikaa keskittyä omaan liiketoimintaansa.